Top 5 tips om de schoonmaak van uw vakantiewoning te verbeteren

sep 13, 2021

Het runnen van uw eigen vakantiewoning kan zowel een lonende ervaring als een geweldige investering zijn. Maar het kan ook een uitdaging zijn! Eerste indrukken tellen altijd en hebben invloed op hoe uw gasten hun vakantie beginnen en welke beoordelingen u ontvangt.

In beoordelingen van onroerend goed is netheid het meest besproken onderwerp en aangezien potentiële gasten eerdere beoordelingen in overweging nemen bij het boeken van een huurwoning, zal dit een positieve of negatieve invloed hebben op uw toekomstige boekingen. Dit betekent dat het belang van een hoge hygiënestandaard niet kan worden genegeerd!

Op basis van onze ervaring zijn hier vijf tips over hoe u de schoonmaak routines van uw vakantieverhuur kunt verbeteren voor een betere klanttevredenheid:

 

1. Eerste indruk telt altijd

Zoals we al zeiden, de eerste indruk telt! Wanneer de gast bij de verhuur arriveert, vormt hij direct een indruk op basis van hoe de entree en voordeur worden gepresenteerd, zorg dus dat ze schoon zijn en laat de tuinman de planten en struiken opruimen voor een nog betere indruk.

 

2. Het zit in de details

Presentatie is de sleutel, en zaken als ervoor zorgen dat kussens netjes “gepoft” zijn, beddengoed tot in de perfectie uitgerekt, handdoeken zacht en netjes opgevouwen, zal een lange weg gaan. Waarom laat u bij aankomst geen vers geplukte bloemen en een fles wijn zien met een handgeschreven briefje om de gasten te bedanken voor het kiezen van uw huur? Dit soort dingen zorgen voor een geweldige eerste start van hun vakantie!

 

3. Controleer buitenruimtes

Onthoud dat schoonmaken niet alleen voor de binnenkant is, de buitenruimte is net zo belangrijk! Zorg ervoor dat terrassen, balkons en tuinen schoon zijn. En vergeet de tuinmeubels niet! De charme van op vakantie zijn is om buiten te eten en dat wil je niet doen als het niet schoon of uitnodigend is.

 

4. Houd ramen schoon

Op een tropisch eiland als Curaçao zijn het fantastische buiten en het uitzicht vaak waar gasten het meest enthousiast over zijn. Zorg er dus voor dat ze er maximaal van kunnen genieten! Laat alle ramen en schuifdeuren vlak voor aankomst reinigen voor een goede eerste indruk.

 

5. Zorg voor een reinigings startpakket

Om uw gasten aan te moedigen om voor uw huurwoning te zorgen, maar ook om het voor hen gemakkelijker te maken om van hun tijd te genieten, raden we aan om een ​​basis startpakket met schoonmaakbenodigdheden achter te laten, zoals vuilniszakken, afwasmiddel, toiletrollen, sponzen en keukenhanddoeken. .

 

VIDeMI gaat altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat uw gasten bij aankomst een geweldige eerste indruk krijgen!
Onze ervaring en aandacht voor details zorgt ervoor dat uw vakantiewoning altijd klaar staat om goede recensies te ontvangen!

Wilt u meer weten over hoe onze schoonmaakservice de reviews van uw vakantieverhuur kan verbeteren?
Neem contact met ons op voor een intakegesprek!