7 manieren om het rendement van vakantieverblijf te verhogen

sep 13, 2021

Als u overweegt uw woning als vakantieverhuur te verhuren, moet u begrijpen dat u nu deel uitmaakt van het toeristisch product. Dit betekent dat de huuropbrengsten afhankelijk zijn van de klanttevredenheid.

De grootte en locatie van uw eigendom kan moeilijk wijzigen, het enige waar u volledige controle over heeft is de netheid van uw eigendom!

Netheid is een van de beslissende factoren voor een goede klantbeoordeling en het is ook een geweldige investering. U kunt uw inkomsten uit vakantieverhuur zelfs met maar liefst 20% verhogen door de locatie schoon en netjes te houden voor uw gasten!

Als dat te mooi klinkt om waar te zijn, overweeg dan de volgende 7 manieren om het rendement van vakantieverhuur te verhogen:

 

1. Goede recensies zullen de bezettingsgraad verhogen

Accommodatie vertegenwoordigt een groot deel van het vakantiebudget en daarom besteden mensen uren aan het zoeken en lezen van recensies voordat ze een vakantiewoning kiezen die volgens hen aan hun behoeften voldoet.

En laten we eerlijk zijn, een huurder is veel meer geneigd zijn zuurverdiende geld uit te geven aan een plek met lovende recensies en de nummer één die in recensies over het onderwerp wordt becommentarieerd, is netheid. Dit betekent dat het hebben van een hoge hygiëne standaard een geweldige manier is om de beoordelingen te stimuleren.

Maar ook, wanneer u voldoende 5-sterren recensies krijgt, verbetert u uw zoek rangschikking door hoger in de zoekresultaten te komen. Hoe hoger uw vermelding staat, hoe groter de kans dat gasten deze vinden, waardoor u uitstekend zichtbaar bent en daarmee ook de bezettingsgraad.

 

2. Geweldige foto’s geven uw eigendom een ​​concurrentievoordeel

“Een foto zegt meer dan duizend woorden”, toch? Daarom is het zo belangrijk dat uw plek er goed uitziet! Zowel degene die u zelf promoot als degene die uw gasten op hun sociale media plaatsen en naar vrienden en familie sturen. U kunt niet bepalen welke foto’s worden gedeeld, maar u kunt ervoor zorgen dat uw plek er geweldig uitziet! Als je zeker wilt zijn, vraag ze dan om je te taggen in de afbeeldingen voor gratis promotie.

 

3. Verhoog de klantloyaliteit

Als huurders zien dat u goed voor de woning zorgt, krijgen ze het gevoel dat u een serieuze en betrouwbare eigenaar bent. Door de woning consequent schoon te maken en hun zorgen serieus te nemen, krijgt u herhaalde opdrachten van uw klanten. Een goede ervaring is net zo waardevol voor hen en ze zullen elke keer dat ze boeken uitkijken naar hun vakantie!

 

4. Een goede eerste indruk leidt tot een hoge algemene tevredenheid

Laten we eerlijk zijn, reizen is niet het beste deel van uw vakantie, het is wanneer u voor het eerst uw gehuurde villa of appartement betreedt begint de vakantie pas echt. Als het dan niet goed is schoongemaakt, zal het een vreselijke eerste indruk creëren die niet meer kan worden teruggedraaid.

Zelfs als de woning de beste voorzieningen of een toplocatie heeft, krijgt u geen goede recensies als de eerste indruk verkeerd is. Maar als uw plaats vanaf het begin spik en span is, zullen gasten tevreden zijn, zelfs als er geen luxe zwembad of fitnessruimte in de buurt is.

 

5. Laat zien dat u om hun vakantie geeft

Presentatie is de sleutel, en zaken als ervoor zorgen dat kussens netjes “gepoft” zijn, beddengoed tot in de perfectie gladgestreken, handdoeken zacht en netjes opgevouwen zijn. Waarom laat u bij aankomst geen vers geplukte bloemen en een fles wijn achter met een handgeschreven briefje om de gasten te bedanken voor het kiezen van uw accommodatie? Dit laat zien dat u  om ze geeft en ze zullen hun ervaringen delen met familie, vrienden en door middel van reviews!

 

6. Hogere waargenomen waarde, hogere prijs

Wanneer u uw eigendom promoot, vermeld dan wat er bij de prijs is inbegrepen. Hoe hoger de belevings waarde die de klant krijgt, hoe hoger de huurprijs die u mag rekenen. Zorg ervoor dat u de schoonmaakkosten en eventuele andere reguliere kosten benoemt die voor u heel normaal zijn, maar voor de huurder misschien niet.

 

7. Creëer waarde op lange termijn

Het schoon en goed onderhouden van uw accomodatie levert niet alleen minder problemen op tijdens de huurperiode, maar ook op de lange termijn. Huurders zullen beter voor uw woning zorgen als ze zien dat het goed verzorgd wordt. Dit zal leiden tot minder groot onderhoud en u kunt dit herinvesteren in de woning om de waarde te verhogen.

Als u op een dag besluit het onroerend goed te verkopen, trekt u niet alleen sneller een koper aan, maar kunt u het ook tegen een hogere prijs verkopen als het regelmatig is schoongemaakt en goed wordt onderhouden.

 

Heeft u problemen om uw vakantiewoning vlekkeloos te houden?

Maak je geen zorgen! VIDeMI is er om u te helpen!

Wij bieden de beste schoonmaakdiensten voor vakantiewoningen op Curacao en we kunnen ervoor zorgen dat uw eigendom tijdens het proces goed wordt onderhouden.